20 Aralık 2016 Salı

Oriflame Başarı Planı (BP)


Şimdi şekli açıklamaya çalışalım. Oriflame kataloğunda sattığınız her bir ürünün BP diye adlandırılan bir başarı puanı vardır. Kariyer ve yüksek kazançların nasıl elde edildiği konusunda bilgi sahibi olmak için bu BP kavramının iyi anlaşılması gerekir.

Üye olduğunuzda zaten katalog size gönderiliyor. Kataloğu aldınız, arkadaşlarınıza yada komşunuza verdiniz, siz de eğer ihtiyacınız varsa ihtiyacınız olan ürünleri listelediniz diyelim. Bu ürünleri www.oriflame.com.tr adresinden danışman sayfanıza girerek kodlarını yazdığınızda her bir ürünün karşısında BP'sini(başarı puanı) göreceksiniz. Bu BP'yi katalog ile birlikte size gelen fiyat listesinde de görebilirsiniz. Diyelim ki siz 100 BP'lik sipariş topladınız. Burada işin sırrı, sizin gibi bu işi yapacak başka kişilere ulaşmanız. Her katılanın bu işi iş gibi görmeyip sadece kendi ihtiyaçlarını %30 indirimli almak için bile sizin ekibinizde olması size kazandıracaktır. Siz Oriflame danışmanı olduğunuz anda Türkiye’nin her yerinden kişileri kendi alt ekibinize dahil edebilir, onlara Oriflame’in bu güzel iş fırsatını anlatabilir ve onlarında sizin gibi bu işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz. Bu kişilere ulaşıp kaydetmek çokta zor değildir.

Günler sonra siparişleriniz, BP'leriniz arttı ve siz direktör oldunuz diyelim, kendi ekibinizden de 2 direktör çıkardığınızda altın direktör olur ve 1000$ (3500 TL civarında) ödül kazanırsınız. Kendi altınızdaki ekibinizin ünvanları yükseldikçe sizinde kazancınız buna paralel olarak artmaktadır.
Bu iş 18 yaşından büyük herkese açık. Sabah 8 akşam 5 mesaisi yok. İstediğiniz zaman bu işi yaparsınız. Çünkü patron artık sizsiniz. Aslında fırsatlar hayatımızda sürekli var ve bu fırsatları görüp doğru kişilerle birliktelik kurarak bir çok başarıya imza atılabilir.

Bu işte sabır ve öz disiplinde oldukça önemlidir. "1000 lira yada 2000 lirayı hemen mi kazanacağım?" sorusuna cevap elbette hayır. Ama hızlı bir şekilde kazanabilirsiniz. Bu sizin çalışmanıza bağlı. 'kendim ürünleri indirimli alayım' diye kayıt olur ve işin içine girince fırsatları görüp yıllarca 8-17.00 mesai harcayarak aldığınız paraya üzülebilirsiniz. Keşke daha önce bu fırsatları tanımış olsaydım dersiniz. Tüm ev hanımlarına, bayanlara yardımcı olup onlara kendi ayakları üstünde durabilmeyi, ekonomik özgürlüklerini elde etmelerini, çocuklarını ve ailelerini daha iyi yaşam koşullarında yaşatmalarını istiyorum. Bir başkası nasıl iyi koşullarda yaşıyorsa sizinde aynı haklarınız var. Bu hakkı mutlaka aramalısınız. İşte size Oriflame kendi zammınızı kendinizin yapma fırsatını sunuyor.

Oriflame’da kazanç birlikte olur. Siz kazanmazsanız liderinizde kazanamaz. Liderinizin kazanması için size para kazandırması gerekir. Aynı şekilde sizinde kazanmanız için üyelerinize kazandırmanız gerek. Birde en çok karşılaşılan sorulardan biri şudur;
"Siz bizim üstümüzden para mı kazanıyorsunuz?"
Cevap yine hayır. Şöyle düşünün lütfen, siz kendi işinizin patronusunuz ve bir üstünüzdeki kişiden danışmanlık alıyorsunuz. Bu danışmanlık içinde belirli bir oranda ona kazandırıyorsunuz. Ama o kişi sizden bağımsız yükselip sizden çok çok paralar kazanamıyor. Yani siz ona, o size ve sizde yine aynı şekilde üyelerinize  muhtaçsınız. ;) Zaten hayatta da böyle değil midir? Tek başınıza yaşamanız, yükselmeniz, ayakta durmanız imkansızdır..

Ayrıca birlikten doğan kuvvetin kanıtıdır: ORİFLAME.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam Alanı