20 Aralık 2016 Salı

Oriflame Danışmanı Kazanmak İçin Ne Yapmalı?

Öncelikle size asıl kazandıracak olan sizin kazanma isteğinizdir. Bu isteği içinizde bulundurmalı, her gün taze tutmalısınız. Oriflame'in en güzel yanlarından biri kesinlikle zorlama yoktur. Siz para kazanmak isterseniz çalışırsınız istemediğinizde hiç kimse sizi bununla sorgulamaz.

Bu isteğinizi paraya dökmek için şu şekilde bir yol izleyerek işe başlayabilirsiniz. Kendinize yapacağınız her alışveriş için tasarruf sağlarsınız, ihtiyaçlarınızı tabiiki Oriflame'dan karşılamalısınız. :) İşte size ilk kazanç, elde var TASARRUF. Ürün satışlarınızda her ürün üzerinden %30 kar elde edersiniz, satış yapmak için çabalamalısınız. Elde var %30. :) Sonrada kendi üyelerinizi yaparak alt ekibinizi kurabilirsiniz. Kendi ekibinizi! Ekibinizde çalışan arkadaşlara yer verin onlar kazansın siz kazanın. Oriflame iş anlayışında kazandırmadığın taktirde kazanamazsın. Kazanma isteğinizi hırsa çevirerek arkadaşlarınızı görmezden gelmeyin..

Oriflame danışmanı oldunuz. Hoşgeldin programında Oriflame'ın size inanılmaz indirimleri olacak. Bunun için her ay değişebilen bir miktarda BP (başarı puanı) toplayacak şekilde sipariş vermelisiniz. Bu 100-150 BP olur genellikle. Daha fazla artmaz merak etmeyin.(Kaça patlar bu bize derseniz, sipariş vereceğiniz ürünlerin BP'leri değişkendir. Size bir parfümün 40 BP kazandırdığı bile olur. Ortalama bir fiyat verecek olursak 100-200TL diyebiliriz.) Bu kısımda her üründen %30'luk kar elde ettiniz.

Üye olduğunuz ay içerisinde en az 1 arkadaşınızı üye yaparak bir ekip kurun. Arkadaşınızda o ayın yeterli BP'lik siparişini vererek hoşgeldin programına dahil olacak ve bu size grup BP'si olarak bir sonraki ayki siparişinizde indirim sağlayacak. Ne kadar çok arkadaş eklerseniz grup başarınız o kadar artar ve tabiiki kazanacağınız indirimlerde artar. Sadece şu detayı atlamamalısınız ki hoşgeldin programı 3 aşamadan oluşur yani birbirini takip eden 3 ay içerisinde yeterli BP'lik sipariş geçmelisiniz. Siparişlerinizi ay başlarında alırsanız sizin için yararlı olacaktır.

Oriflame seviyeleriniz %3, %6, %12, %15, %21 gibi arttığında grubunuzun tüm satışlarından seviyeniz oranında prim kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu primlerin isterseniz direkt banka hesabınıza nakit olarak yatmasını sağlayabilir isterseniz de bir sonraki alışverişlerinizde kullanmak için danışman hesabınızda tutabilirsiniz.

Size bir örnek sunayım;

İlk etapta sadece 4 kişilik bir ekip oluşturduğunuzu düşünelim.(Ekip oluşturup çalışmaya devam ettiğinizde grup BP'nizi ne kadar yüksek tutabilirseniz o kadar çok prim elde edersiniz.) Onlar da kendi 4 kişilik ekiplerini kurdular diyelim ve en son yapılan kayıtlar da 4'er arkadaşlarını üye yaptıklarında toplamda 1 üyenizin 20 üyesi olmuş oluyor ve 4 üyenizden toplam 80 üyelik bir grup oluşturuyorsunuz.(Bu ekip zamanla kuruluyor sadece sabırlı ve istikrarlı olmalısınız.) Her bir üye 125'er BP sipariş verdiğinde toplam 10BİN BP oluyor. Üyelerinizin her biri %12 seviyesine çıkıp 150-200'er TL prim kazanırken siz üst danışman olup 2000 TL'ye varan prim alabiliyorsunuz. Her üyenizde kendi ekibinden kazanıyor. Hep beraber kazanılıyor, kutlamalar hep beraber oluyor ve HERKES MUTLU. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam Alanı